Syksy on uusi kevät!

Teksti: 
Jermu Pöllänen
Juttutyyppi: 
Curlinglehden numero: 

Näinhän se on tässä talvisessa lajissamme, kun uusi uljas kausi odotuksineen on jälleen edessämme ja voitot sekä pokaalit odottavat ottajiansa. Myös hallirintamalla kuuluu jälleen epävirallisesti orastavaa positiivisuutta uusien hankkeiden myötä. Vastavuoroisesti syksyn kalsat myrskytuulet puhalsivat viimeisen henkäyksensä Myyrmäen suuntaan, kun Vantaan ainoa curlingrata suljettiin pitkällisen palveluksen jälkeen. Tuskinpa olisi tämäkään teksti tässä, jollei tuota rataa olisi ollut päivittäisessä käytössä tarjolla curlaajille vuonna 1995 kun itse ajauduin lajin pariin. 

Uusi kevät koittaa miesten maajoukkueellemmekin nyt, kun pitkäaikainen johtohahmo Markku Uusipaavalniemi on astunut alas valtaistuimeltaan - ainakin toistaiseksi. Nähtäväksi jää minkälainen kesä joukkueelle koittaa, tuleeko ukkosta, sadekuuroja vai paistaako helleaurinko laineiden keveästi liplatellessa rantakivikkoon? Itse uskon ja toivon, että joukkue jatkaa yhtenäisen joukkuehengen siivittämänä kehitystään kohti maailman aivan terävintä huippua.

Kevät on tunnetusti uusiutumisen aikaa ja sama teema jatkuu myös Suomen curlingliiton nettisivuilla, jotka saivat vasta äskettäin täysin uuden ilmiasun. Ulkokuoren lisäksi sivuston tietosisältöön ja ajantasaisuuteen sekä päivitysten helppouteen on panostettu reilusti, joten jatkossa pitäisi sivustolta löytymän meille kaikille mielenkiintoista luettavaa ihan jokaisella sisäänkirjautumiskerralla! Toivottavasti lehdellemme varatussa osiossa artikkelikohtaisen viestiketjun käytön helppous kirvoittaa lukijain kielenkannat kommentoimaan rohkeasti kussakin arikkelissa käsiteltyjä aiheita - esimerkiksi juuri tätä pääkirjoitusta...

Ennen kuin kevät ja kesä todellisuudessa koittavat, on meillä edessämme jälleen yksi erittäin mielenkiintoinen curlingkausi Suomessa järjestettävine arvokisoineen, paikallisine sarjoineen, kaveriporukoissa pelattavine otteluineen, kansallisine mestaruuskilpailuineen, harjoituksineen, , onnistumisineen sekä epäonnistumisineen.

Toivotan kaikille tiukkoja pelejä ja hienoja hetkiä curlingin parissa!