Footbalance – yksilöllisesti muotoiltavat pohjalliset

Teksti: 
Jermu Pöllänen
Juttutyyppi: 
Curlinglehden numero: 

Markkinoille on tullut uusi kuluttajahintainen yksilöllisesti muotoiltava pohjallinen, jota valmistajan mukaan suositellaan käytettäväksi 7 tunnin ajan päivittäin. Urheilukenkien 3 mm paksun pohjallisen lisäksi sitä on saatavissa myös puolta ohuempana normaaleihin kävelykenkiin. Footbalance tuote- ja palvelukonsepti palkittiin 222 kilpaehdokkaan joukosta neljän muun kanssa 28.11.2006 Tasavallan Presidentin myöntämällä valtakunnallisella Innosuomi-palkinnolla.

Erityisen innovatiivista tässä keksinnössä on sen nopea valmistusmenetelmä, joka mahdollistaa tuotteen suoramyynnin sekä vähentää valmistustyön kustannuksia huomattavasti verrattuna perinteisiin fysioterapeuttien valmistamiin tukipohjallisiin. Pohjallisen valmistus ottaa kuvauksineen ja muotoiluineen päivineen vain kahdeksan minuuttia ja hintaa komeudelle kertyy ainoastaan 49,90 euroa!

Pohjallista on testattu käytössä jo yli 10 000 henkilön toimesta ja monien urheilulajien (mm. golf, salibandy, koripallo jne.) edustajat ovat todenneet sen erittäin käyttökelpoiseksi. Pikaisen kokeilun myötä voin todeta, että ainakin oma curlingkenkäni tuntuu istuvan jalkaan paremmin Footbalance-pohjallisen kanssa ja tuntuma liukuasennossa on tasapainoisempi - tuleva kausi näyttää siirtyykö ensituntuma mukana curlingjäille ja siellä jopa tulostaululle!

Lisätiedot

www.footbalance.com ja Intersport-liikkeet kautta maan