Suomen Curlingliiton syyskokous ja uusi hallitus

Teksti: 
Riikka Louhivuori
Juttutyyppi: 
Curlinglehden numero: 
 

Liiton syyskokous pidettiin perjantaina 20.10. Ajasto Oy:n tiloissa Vantaalla ja paikalla oli edustajia ilahduttavan useasta jäsenseurasta : A-curling, Helsingin Curlingklubi (ent. Eläintarhan curlingklubi), HC Kiviaita, Helsingin yliopiston curlaajat, Hyvinkään Curling, Joensuun Curling, Lappi Kurlinki ja Oulunkylän Curling.

 

Kokous vahvisti hallituksen jäsenmääräksi viisi varsinaista ja neljä varajäsentä ja valitsi seuraavat henkilöt Suomen curlingliiton hallitukseen vuodeksi 2007:

Olli Rissanen, puheenjohtaja

Riikka Louhivuori, varapuheenjohtaja

Varsinaiset jäsenet: Tuire Autio, Helsingin Curlingklubi Mika Malinen, Joensuun Curling Anne Malmi, Hyvinkään Curling Lotta "Lare" Norri, Helsingin yliopiston curlaajat Timo Tapaninen, Lappi Kurlinki

Varajäsenet: Yrjö Franssila, A-curling (1. varajäsen) Juha Miikkola, HC Kiviaita (2. varajäsen) Tuomas Vuori, Hyvinkään Curling (3. varajäsen) Paavo Kuosmanen, Hyvinkään Curling (4. varajäsen)

Kokous valitsi vielä uuden hallituksen jäsenistä kurinpitovaliokunnan vuodelle 2007. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Yrjö Franssila, Paavo Kuosmanen ja Lotta Norri ja varajäseniksi Anne Malmi, Timo Tapaninen ja Tuomas Vuori.

Liiton talousarvioehdotus ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin ja vuoden 2007 jäsenmaksuiksi vahvistettiin 20 eur/henkilö. Opiskelijat ja juniorit maksavat 10 eur/henkilö ja alle 19-vuotiaat on vapautettu jäsenmaksusta.