Nettipulinat

Teksti: 
Toimitus
Juttutyyppi: 
Curlinglehden numero: 

Curlinglehden toisella uunituoreella palstalla esitetään lukijoiden palautepostia ja muita mielenkiintoisia aihealueita curlingliiton nettisivuston keskustelupalstoilta (löytyy osoitteesta: www.curling.fi ja sieltä vasemman reunan palkista kohta "keskustelualue"). Pääasiallisesti palstalla on tarkoitus keskittyä lukijapalautteeseen lehden edelliseen numeroon liittyen.

Nyt ensimmäisellä kerralla lukijapalautteen puuttuessa tarinaa isketään keskustelualueen muilta aihealueilta valikoidusti soveltaen. Alkukauden kiivain keskusteluaihe on ollut kauden 05-06 ulkomaan turnaukset. Kyseisistä turnauksista on tarkemmat kisaraportit lehtemme sivuilla, mutta keskusteluista saa näihin mukavaa lisäväriä vai mitä olette mieltä vaikkapa seuraavasta poiminnosta?...

Muuan miesten maajoukkueemme pelaaja kirjoittaa nimimerkillä Teme Oslo Cupista seuraavasti:

"Kolme voittoa ja yksi tappio. Alkusarjan jälkeen oltiin tasoissa Pejan ja Kappin kanssa ja heiteltiin t-heitot. Jos voi huonosti käydä, niin nyt kävi. Hävittiin Pejalle kymmenisen senttiä ja Kappille sentti. Eihän siinä mitään muuten, mutta koko matkan harjalla saatiin yksi heitto juuri ja juuri pesään, mutta potkittiin kivi pois ennen kuin se oli mitattu. Olis ollut sen pari senttiä pesässä helposti ja pelitkin olis jatkunu..."

Nimimerkki HonXu muistelee kaiholla Prahan turnausta:

"Sen verran pitää mainostaa, että olosuhteet Prahassa oli aivan huikeat. Jäissä ei ollut juurikaan valittamista, ja hallin muut fasiliteetit olivat aivan viimeisen päälle. Kyllä tekis suomalaiselle curlingkulttuurillekin hyvää jos pääsisi nielemään tappionsa istumalla vastustajien kanssa hallin ravintolassa juomalla heidän tarjoamaansa juomaa."

Ja nimimerkki Make ilmoittelee Tallinnan turnauksen tuloksia seuraavin fraasein:

"Tere Tallinast! Mul on peävalu. Ma ei jaksa kirjuttaa mitte rapordi, aga olimma kuuel soomalaisel joukkueel täal Tallinnas turniiris. Soome tiimid oli sellasel positsoonil: 1. Ryttylän Visa, 2. Mummofutis, 3. M-Curling, 6. Ladonlukku (Perkiö & co), 7. Kivittäjät, 8. Otaniemen Jyllääjät"