Ana Arce Team Sponsorship Calendar 2006

Teksti: 
Toimitus
Juttutyyppi: 
Curlinglehden numero: 

Andorran naisjoukkuetta viimeiset kolme kautta kipparoinut, valokuvaajanakin tunnettu Ana Arce on koonnut curlingystäviensä avustuksella alastonkalenterin.

Kuvaamisen lisäksi espanjalaistunut Ana poseeraa myös itse rohkeasti kalenterin sivustoilla. "Olen pelannut nyt kahdeksan vuotta ja huomannut kuinka monet kauniit naiset pelaavat, eikä kukaan tiedä sitä". "Kuvat todistavat curlaajien olevan urheilijoita", sanoo Arce ja lisää vielä että "...kalenterin kuvat on otettu erittäin hyvällä maulla". Kalenterin tuotot jaetaan siinä esiintyvien 12 curlingpelaajan kesken, jotka tulevat Itävallasta, Tanskasta, Italiasta, Espanjasta, Englannista, Puolasta, Saksasta ja Kanadasta.

Suomalaisedustusta ei ainakaan tällä kertaa kalenterissa nähdä, vaikka toimituksemme tietojen mukaan nimeltä mainitsematonta naispelaajaamme asiassa kesän aikana lähestyttiinkin. Mainittakoon vielä, että toinen Kanadan "edustajista" on kaksinkertaisen maailmanmestarin Pat Ryanin tytär Lynsay, joka tietojemme mukaan on aikanaan ollut suuri Tommi Häti -fani. Pat paljasti joskus vieneensä Kamloopsin MM-kisoista 1998 tyttärelleen Tommin kuvalla varustetun julisteen, johon oli vieläpä itse väärentänyt signeerauksen. Nyt ympyrä tavallaan sulkeutuu kun Tommi saa vihdoin tilaisuuden vastavuoroisesti ripustaa Lynsayn kuvan ainakin kuukauden ajaksi seinälleen ;-)

25 € hintaisen kalenterin voi tilata osoitteesta: http://www.thecurlingnews.com/calendar.html