Ohjeita

Joukkueen jaettu Google-kalenteri

Google Calendar on ilmainen webbipalvelu, jolla pystyy näppärästi pitämään yllä joukkueen treeni- ja pelikalenteria. Tässä artikkelissa kuvataan eräs tapa käyttää Google-kalenteria.

Sununtaiklubin lajiesittelyn sisältö

Tämä ohje on kirjoitettu muistilistaksi ja ohjeeksi Sunnuntaiklubin lajiesittelijöille. Ohje on kuitenkin tarkoituksella julkisesti saatavilla, jotta muiden seurojen lajiesittelijät voivat ottaa halutessaan vaikutteita ja ideoita omiin esittelyihinsä.

Lajiesittelyn sisältö

1. Alkuvalmistelut

Curling Jäähallissa

Käännös WCF:n teoksesta Curling Ice Explained. Kääntäjä: Timo Patrikka. 

8.1 Jäästä Curlingjäähän

Jäällä ja curlingjäällä on iso ero. Tämä luvun tarkoituksena on kerätä yhteen kaikki olennaiset asiat, joilla saadaan jäähallin jää muunnettua curlingjääksi.

Heittojen tilastointi

Seuraava ohje on suuntaa antava tapa pitää tilastointia curlingheitoista. Jokainen heitto pisteytetään nollasta neljään pisteeseen riippuen heiton tyypistä ja lopputuloksesta. On tärkeää huomata, että ei ole olemassa absoluuttista totuutta heiton onnistumisesta, joten pisteytys on subjektiivista.

Curlingjään Höyläys

9.6 Höyläystekniikat

Peblauksen salat

12 Peblaus

 

Harjan kankaan vaihtaminen

Synteettisen curlingharjan kangas kuluu melko nopeasti ja uudet harjanpäät maksavat luokkaa 20-25 euroa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten harjanpään voi pinnoittaa uudelleen vaihtamalla kankaan alle 1 euron materiaalikustannuksilla.

Yhdistele sisältöä