Valmentajakoulutukseen ilmoittautuminen - TASO 1 ja TASO 2

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Daley Nevantaus

Curlingliitto - yhteistyössä olympiakomitean taitolajivalmennusohjelman kanssa - järjestää syksyllä taitovalmentajakurssin 1.osan valmennusta aloittaville ja jatko-osan ensimmäisen osan suorittaneille.

Olympiakomitean järjestämä Taitolajien Valmentajakoulutus jatkuu alla olevan aikataulun mukaisesti.

Jos valmennat jo tai haluat aloittaa seurassasi järjestelmällisen valmentamisen tai haluat muuten tietää, mitä valmentaminen oikeasti on, tule mukaan I-tason kurssille kolmena viikonloppuna syyskauden aikana.

Jos olet suorittanut ensimmäisen tason ja alat jo omasta mielestäsi hieman ymmärtää valmentamista, niin tule toteamaan, kuinka vähän tiedät ja osallistu tason II koulutukseen neljänä viikonloppuna.

Perustasolla tutustutaan ihmisen fysiologiaan, sen kehittämiseen ja taidon oppimisen perusteisiin sekä taitovalmennuksen perusteisiin ammattitaitoisten luennoitsijoiden johtamana ja käytännön harjoituksin. Kurssilla käydään läpi myös muita valmentamisen osa-alueita, esim. fysiikkavalmennusta, mentaalivalmennusta, valmennuksen pitkäjänteistä suunnittelua, joukkuedynamiikkaa ja lukuisia muita valmentajan lyhyeen oppimäärään kuuluvia asioita.

Tasolla kaksi tason yksi suorittaneet syventävät opintojaan. Luennoitsijat ovat edelleen Suomen parhaita taitovalmennnuksen ja muiden osa-alueiden asiantuntijoita. Tasolle 2 voi ilmoittautua, jos on suorittanut tason 1.

Curlingliitto toivoo aktiivisuutta myös valmentamisen ja valmentajien kehittämisen osalta kaikilta seuroiltaan. Ilmoittaudu itse tai lähetä seurastasi motivoitunut kaveri oppimaan uutta, koska kurssilta saat todella reilun annoksen uutta ja tutkittua tietoa, peruseväät omaan valmentamiseen tai seuratoimintaan ja inspiraatiota omalle valmentajan polullesi.

Liitto subventoi kurssien hintaa osallistujille.

Ilmoittautumiset Jukka Lönnbergille, minä ilmoittauduinkin jo ! Allekirjoittanut suosittelee erittäin lämpimästi kurssia. Se sisältää todella tiukan paketin alan ammattitaitoa ja nykytietämystä.

Ilmoittautumiset 10.9. mennessä Jukka Lönnbergille

Development Officer Jukka Lönnberg
0445709898
jukka [d o t] lonnberg [a t] curling [d o t] fi (jukka[dot]lonnberg[at]curling[dot]fi)

Taso I

Yleisosa I, 18.-20.9. Kuortane
Yleisosa II, 23.-25.10  Kuortane
Lajiosa,  11.-13.12. Lohja

Taso II

Yleisosa I, 18.-20.9. Kuortane
Yleisosa II, 15.-17.1. Lohja
Lajiosa I, 16.-18.10. Lohja
Lajiosa II, 4.-6.3. Lohja

Kommentit