Seniorien ja Mixedien mestaruudet ratkottu :Loimaalla

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Daley Nevantaus

Kolmen luokan mestaruudet ratkottiin Loimaalla heti vuoden vaihduttua.

SENIORIT

Senioreiden mestaruudet ratkottiin Loimaalla heti vuoden vaihduttua 2015:een. Miesten osalta oli järjestetty tänä vuonna karsintaturnaus, josta karsittiin joukkueet edellisen vuoden parhaitten jatkoksi finaaliturnaukseen. Naisten mestaruudesta pelasi vain kaksi joukkuetta.

Naisten mestaruus ratkaistiin Kirsti Kausteen ja Taru Oksasen joukkueiden välillä paras kolmesta -menetelmällä. Kausteen tiimi otti mestaruuden voittaen kaksi ottelua, ja kolmatta ei näin ollen tarvittu. Ottelutulokset olivat 8-5 ja 11-8 Kirsti Kausteen joukkueelle. Mestarijoukkueessa pelasivat myös Kristiina Nokelainen, Riitta-Liisa Hämäläinen, ja Tuula Merentie.

Miehet pelasivat turnauksen kaksiosaisena. Karsinnoista finaaliin haettiin neljä joukkuetta,  ja finaaliturnaus pelattiin kahdessa neljän joukkueen lohkossa, josta edettiin välieriin ja finaaliin. Mestaruuden vei Kari Keräsen joukkue, joukkueessaan Matti Virtaala, Ari Pitko, Jaakko Lemettinen ja Kari Kuskelin. Hopeaa tällä kertaa Timo Peisan tiimille ja pronssit Tapani Härkälän joukkueelle.

Toivotamme onnea sennujen Maailmanmestaruuskisoihin molemmille mestarijoukkueille. Seniorijoukkueet  lähtevät keväällä maailmanmestaruuskisoihin Sotshiin.


MIXED DOUBLES

 Loimaalla ratkottiin samalla myös Mixed doubles -pelimuodon mestarit. Kiiskisen sisaruspari Katja ja Kalle oli jälleen paras häviämättä yhtään ottelua. Alkulohkojen ja välierien perusteella heidän kanssaan finaaliin eteni joukkue Anne Malmi-Tomi Rantamäki. Finaalin voittivat siis Kiiskiset pistein 5-3. Pronssiottelussa Milja Hellsten ja Jere Sullanmaa voittivat sisaruspari Aku ja Oona Kausteen lukemin 9-6.

Myös tämän pelimuodon mestarijoukkue, siis Kiiskinen-Kiiskinen lähtee pelimuodon MM-kisoihin, Sotshiin, Venäjälle.  

Kommentit