Eilen tappio Kanadalle - viimeinen pelipäivä alkaa - Ruotsi peli livenä

21.02.2013
-
Osku Kuutamo

Suomen viimeinen pelipäivä alkaa. Eiliset tappiot USA: lle ja Kanadalle tiesivät sitä, että suora mahdollisuus mitalipeleihin meni. Muiden joukkueiden avulla ja Ruotsi kaatamalla mahdollisuus elää.

Illan Kanada peli alkoi mainiosti. Ryöstimme ensimmäisessä päässä pisteen omalla hyvällä pelillä. Suojat paikoilleen ja määrikset hankaliin paikkoihin sisään. Kanada pelasi kuitenkin terävästi ja kun Suomen joukkueella oli poistoissa ongelmia, jäimme takaa ajajaksi. Tauolla tilanne oli jo 5-1 Kanadalle. Kanada kipparinsa Jim Armstrongin johdolla ei jättänyt joukkueellemme paljon mahdollisuuksia ja kättelimme ottelun seitsemännen pään jälkeen tilanteessa 7-2.

Tänään iltapäivällä pelaamme rakasta naapuriamme Ruotsia vastaan. Lähdemme haastamaan Jalle Jungnellin kipparoimaa moninkertaista arvokisamitalistia tiukalla asenteella. Jos aamukierroksen pelit eivät ole menneet meille suotuisasti, panokseksi peliin jää säilymisemme MM -kisoissa. Här vi kommer igen. Lite bättre! Pelimme Ruotsia vastaan näkyy livenä: http://russiasport.ru/user/226/node/246215.

Minimitavoite yhdeksäs sija ja paralympiapaikka ovat jo plakkarissa, joten voimme siltä osin olla tyytyväisiä. Lisäksi pelimme ovat osoittaneet, että pystymme haastamaan kenet tahansa. Huipputuloksen saavuttaminen tällä tasolla vaatii rutiinin kasvattamista ja jokaisen pelaajan onnistumista. Vastustajat rankaisevat armottomasti jokaisesta mahdollisesta paikasta. Joukkueemme on taas yhtä kokemusta rikkaampi. Keräämme jokaisen tiedon murusen talteen ja treenaamme vuoden tavoitteellisesti. Parannamme peliämme pikkuisen jokaisella sektorilla. Sochi ja muut joukkueet, pian taas kohtaamme.