Rantamäki ja Sepperi karsivat mestaruussarjapaikasta

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Markus Sipilä

Viime kaudella miesten mestaruussarjan kolmanneksi sijoittunut Tomi Rantamäen kiparoima joukkue jakautui täksi kaudeksi kahteen eri joukkueeseen. SM-sarjan sääntöjen mukaan edelliskauden sijoituksen perusteella ansaittu sarjapaikka säilyy joukkueella, mikäli joukkueessa pelaa kapteenin lisäksi yksi vanha pelaaja tai mikäli joukkueessa on kolme vanhaa pelaajaa. Molemmat joukkueet täyttävät tämän ehdon, joten vanhan joukkueen asemasta järjestetään karsintaottelu.

Rantamäen kanssa viime kaudella pelanneet Riku Harjula, Jere Sullanmaa ja Jussi Knuutinen perustivat täksi kaudeksi uuden joukkueen Toni Sepperin, Tuomas Vuoren ja Markus Kaustisen kanssa. Rantamäen kanssa jatkavat viime kauden joukkueesta Jermu Pöllänen ja Timo Patrikka, lisäksi joukkuetta vahvistavat Ville Lehmuskoski, Jussi Heinonsalo ja Lauri Ikävalko.

Sepperin ja Rantamäen joukkuuet pelaavat karsintaottelun vanhaksi tulkittavan mestaruussarjaan suoran paikan saavan joukkueen asemasta Lohjan Kisakalliossa tiistaina 28.10. Klo 18 alkaen. Karsinnan hävineellä joukkueellakin on mahdollisuus päästä mestaruussarjaan, mutta se joutuu hakemaan vauhtia kaksiosaisen avoimen karsinnan kautta.

Avoimen karsinnan ensimmäinen osa pelataan Vierumäellä 7.-9.11.2008.

Kommentit13

Woodstock

15 years 5 months sitten

In reply to by wood

Liveseurannat sitten jonnekin pystyyn. En uskalla tulla paikalle kun Riku psyykkaantuu mun läsnäolosta...

Kisaklliossa on käytössä hallissa wlan. yritän laittaa johonkin tietoa pelin kulusta. jollen saa tehtyä (lue Markus) peliä ohjelmaan, niin laitan sitten tänne tietoja siitä.

Häh, mitä..? TÄH? Höyry, missä pelaa? Eiku.. Pähkinät on mukana..!

 

edit: Ja siis minäkö heitän t-heiton..? Tallinnassa jäi punaviivalle! Itseluottamus tipotiessään!!1 :-/

Markus

15 years 5 months sitten

Viritin juuri tulosseurantaan illan pelin, joten pääkohtaisia tuloksia on luvassa jahka peli käynnistyy ja ehdimme paikalle. Valitettavasti en saa tällä kännykän selaimella tehtyä suoraa linkkiä ko. pelin tulossivulle, mutta se löytyy seuraavasta navigointipolusta: Sarjat ja kilpailut - SM-kilpailut - 2008-2009 - Miesten SM-sarja - Tulokset

Jos joku ystävällinen sielu viitsisi lisätä kommentin suoraan ko. Pelin tuloksiin, niin moni varmasti olisi iloinen...

Markus

15 years 5 months sitten

In reply to by kasper

Nyt alkaa olla curling-lifestyletkin valmiina matsia varten, kun sain heitettyä kebabit naamariin. Seuraavaksi Ojanperän jousilla Kisikseen...