SM-sarja, turnaukset ja arvokisat

Keskustelua SM-sarjasta, koti- ja ulkomaisista turnauksista sekä arvokisoista

Arkistoitujen kilpailuiden joukkue- ja kokoonpanotietojen täydennykset ja korjaukset

Aikaisempien kausien kilpailurkiston tilanne alkaa pikku hiljaa näyttää valoisammalta. Sirry kilpailuarkistoon...

Tämä viestiketju on tarkoitettu kaikkien arkistoitujen kilpailuiden tietojen täydentämiseen ja/tai korjaamiseen. Tietojen ilmoituksen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan mahdollisimman tarkasti mitä sarjaa ja joukkueetta ilmoitus koskee. Mahdollisten lempinimien (esim. "Manu" tai joukkueiden vakiintuneiden nimien (esim. "Hallihait") lisäksi pyydetään ilmoittamaan myös pelaajien oikeat nimet.

Mixed doubles MM-kisat 2016

Näyttää siltä, että Suomen pelejä seuraillaan Espanjassa asti...

 

https://www.facebook.com/ravintolauusirefla/

Naisten maailmanmestaruuskilpailut, 19.-27.3.2016, Kanada

Ensi lauantaina 19.3.2016 käynnistyy naisten MM-kisat. Joukkueita on 12, jotka sijoittuvat Maailman Curlingliiton rankinglistalla seuraavasti

 

Kanada              784 pistettä

Sveitsi                710 pistettä

Ruotsi                 630 pistettä

Skotlanti             567 pistettä

Venäjä                488 pistettä

Tanska               389 pistettä

USA                   372 pistettä

Japani                 359 pistettä

Korea                349 pistettä

Saksa                240 pistettä

Bonspiel 2016

Tere,

Kai olette huomanneet, että Bonspielin ilmoittautuminen on auki. Tänä vuonna tarkoitus pelata pe-la 4-5 joukkueen lohkoissa alkusarja ja sunnuntaina loppupelit kahdeksalla parhaalla sekä sijoitusottelut muille. Pelit alkavat aikaisintaan perjantaina kahdelta ja pidempimatkalaisille pitäisi pystyä mahdollistamaan aloitus perjantaina kuudelta. Mutta jotta saadaan homma kuntoon ja turnaus täyteen, niin tarvittaisiin ilmoittautumiset mahdollisimman nopeasti. 32 joukkuetta otetaan mukaan.

Mixed Doubles turnaukset Suomessa

Uuteen olympialajiimme liittyen herätän kysymyksen että onko pelaajilla kiinnostusta osallistua Mixed Doubles-turnauksiin, jos niitä järjestettäisiin ?  Jos, niin millaisella konseptilla ? Nostaako se turnausten kiinnostuvuutta jos aikataulu olisi tiivis esim lauantai puolipäivästä sunnuntai iltapäivään? Vai pitäiskiö pelata yhden päivän kestoisia turnauksia (3 peliä). Voisiko turnauksiin osallistua myös mies-mies tai nais-nais parina, jos sekaparia ei löydy ?

Mitä mieltä olette ?

Kesäturnaukset

Terveiset Latviasta Tukumsin pikkukaupungista (n. 20 000 as.)

Osallistuimme Tukums summer cupiin joukkueella (fin/est) Konstantin Dotsenko, Yrjö Franssila, Timo Kauste (skip) ja Erkki Lill (vice).

Aivan mahtavan hienosti järjestetty turnaus jossa oli 22 joukkuetta (24 haettiin), jolla halutaan saada jatkumoa aikanaan kymmenen vuotta pelatulle Ondulat cupille Jelgavassa- noh- ilotulitus puuttui. Tässä ensimmäisessä turnauksessa oli pelaajia/joukkueita Latviasta, Liettuasta, Valkovenäjältä, Venäjältä, Sveitsistä, Virosta ja me Suomesta

Kilpailuvaliokunta vastaa

Voitte lähettää kysymyksiä koskien sm-kilpailuja tai sm-sarjaa.  Tällä palstalla ei kuitenkaan keskustella sen syvällisemmin vaan ohjataan nämä keskustelut ja parannusehdotukset sitten toisaalle

Bonspiel 2015 kaipaa yhtä joukkuetta tai pelaajia siihen

Tere,

Eli peruutuksen takia olisi yhden joukkueen vajaus Bonspieliin, joka pelataan siis Hyvinkäällä 24-26.4. Pelit tuolle joukkueelle on nyt merkattu perjantaina 15.45, ja 18.30 sekä lauantaina 12.30 ja 17.00. Jos noista joku ei käy, mutta saatte joukkueen kasaan, niin koitetaan sovittaa. Laita viestiä teemu.salo_fingrid.fi jos sinulla on tiedossa joukkue tai pelaajia. 

Aileen Sormunen - USA:n maajoukkuepelaaja

USA:n maajoukkueessa pelaa Aileen Sormunen. Sukunimen perusteella hän voisi olla suomalainen...  Hmmm.... katsotaanpas kaiken tietävää Wikipediaa..

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Aileen_Sormunen

 

 

syntynyt Duluthisssa, Minnesotassa.  Syntyjään siis amerikkalainen. Mielenkiintoista, sillä pelaa juuri nyt kolmospaikalla Suomen maajoukkuetta vastaan.


Sanna ja kumppanit, sanokaahan Aileenille moro ja heippa samaan aikaan!!!

 

 

 

Edit: Pelaa kipparina Suomea vastaan

SM-sarjasysteemi palasiksi, vol. X

Moi lajitoverit.

Sivut