Yleinen keskustelu

Yleistä keskustelua curlingista ja muista aiheista

Curling.fi -sivuston virallinen palaute- ja kehitysehdotustopic

Tässä topicissa saa vapaasti valittaa, kiittää ja ehdottaa. Eli kyseessä on Curling.fi -sivuston virallinen palaute- ja kehitysehdotustopic.

Kerro mitä mieltä olet uusista toiminnallisuuksista (silloin kun sellaisia ilmaantuu), kerro mikä ärsyttää ja ehdota miten sivustosta saataisiin entistä parempi.

Terkuin,
Markus
Curling.fi ylläpito

Curling.fi päivitetty

Curling.fi -sivusto on päivitetty käyttämään Drupal-sisällönhallintajärjestelmän versiota 7. Päivityksen ei pitäisi näkyä ulospäin kovasti, mutta konepellin alla on tapahtunut erittäin paljon.

Mikäli vastaan tulee kummallisuuksia, voi niistä hihkaista tässä ketjussa. Tiedossa on, että erityisesti sarjojen tulospalvelussa ja seurojen jäsenrekistereissä on sekakielisyyttä. Korjaan sen jahka kerkeän. Muualla esiintyvästä sekakielisyydestä kannattaa ehdottomasti huhuilla, niin korjaan käännöksiä sitä mukaa kun niitä tulee vastaan.

Markus
Curling.fi -ylläpito 

"Directional fabric"-harjat ja niiden vaikutus lajiin

Tämä aihe ansaitsee keskusteluketjun. Kannattaa vähintään katsoa nuo videot, joihin löytyy linkit lehdistötiedotteen lopusta. Kivi saadaan näillä "directional fabric"-harjanpäillä kulkemaan täysin suoraan ja jopa kaartamaan kierteeseen nähden vastakkaiseen suuntaan.

 

http://www.balanceplus.com/press101615.htm

Press Release

October 16, 2015
Barrie, ON

SCL valmennusjärjestelmä 2015-

Mielestäni valmennusjärjestelmästä, sen tavoitteista, A- ja B-ryhmistä, urheilijoiden testauksesta ja maajoukkuevaatimuksista ei ole liikaa tiedotettu pelaajia. Ajattelin avata tänne oman keskustelun, jotta asiaa voidaan pohtia avoimesti. Ilmeisesti koko systeemi on kehitysvaiheessa.

Itse olen ainakin jossain välissä pudonnut sähköpostijakelulistoilta ja olen kuullut, että esimerkiksi maajoukkueeseen kuulumisen edellytyksenä on suorittaa tietyn verran leukoja, punnerruksia ja muita fysiikkatestejä, mikä kuulostaa hieman oudolta.

Tiebreak 2015 FIN-USA

Tsn kanava näyttää tiebreak ottelun. Onks tietoo saako suomessa näkymään.

Fiina

Curling ja vedonlyönti

Veikkaus on ottanut jälleen hienosti curlingin arvokisat mukaan peliohjelmiinsa.

 

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

 

 

Suomen pelit tulevat varmasti mukaan huomenna lauantaina.

Mitä Tonilla on korvassa?

a) jänis

b) amis

c) snus

d) jotain muuta, mitä?

Curlinglehdet 2014

Onko ensimmäinen osa julkistettu? En ole vielä saanut lehden kotiini. Kuinka voin ottaa yhteyttä, että tilaus tulee automaattisesti kotiini?

Liiton kirjanpidon tarkastaminen

Tuolla toisessa keskusteluaiheessa jo tulikin kyseltyä viikko sitten asiasta, mutta laitetaan oma otsikko, kun kukaan ei ole vastannut kyselyyn.

Liiton vuosikokouksessa syksyllä 2013 sovittiin kuukautta ennen kevätkokousta (kevätkokous 16.4.2014) järjestettävästä tilaisuudesta, jossa voi tutustua tarkemmin vuoden 2013 kirjanpitoon(+aiempiin).

Onko vuoden 2013 tilinpäätösehdotus jossakin nähtävillä ja onko tuota syyskokouksessa sovittua tilaisuutta tarkoitus järjestää ?

 

Sivut