Oulunkylän Halli

2 posts / 0 new
Viimeinen viesti
Olijoaikakin
Oulunkylän Halli

Pitäisikö liiton hallituksen, pelaajien ja seurojen vihdoin esittää kantansa halliasiaan?

 

 

 

Markus

Allekirjoittaneella on aika monta eri roolia kivipelin parissa, joten selvyyden vuoksi mainitsen alla aina mikä hattu päässä minkäkin asian kirjoitan.

Seuraava kommentti curlingliiton viestintävaliokunnan vetäjän hattu päässä:

Curlingliitolla ei ole kantaa mediassa esillä olleeseen asiaan, jossa Opetus- ja kulttuuriministeriö selvittelee Oulunkylän curlinghalli Oy:n aikanaan saamia avustuksia. Valtionavustusasian selvittäminen on Oulunkylän curlinghallin ja ministeriön välinen asia, eikä Curlingliitto ole tässä asiassa osapuoli. Tämän vuoksi liitto tai sen hallitus ei myöskään toistaiseksi ole esittänyt asiassa virallisia kannanottoja.

Seuraava kommentti Ogelissa useamman kerran viikossa harjoittelvana kilpapelaajana ja Otaniemen Jyllääjien curlingvastaavana:

Minusta olisi tosi mukavaa, että hallilla olisi kahvila ja että siellä voisi hengailla kuten vaikka Prahan hallissa. Kahvilaa ei ole, mutta muutoin harrastusolosuhteet ovat omasta näkövinkkelistäni ihan hyvät: jäät ovat olleet jo useamman vuoden hyvät ja treenivuoroja olemme saaneet niin paljon kuin olemme jaksaneet treenata. Lisäksi hallilla on pyöritetty viime tammikuusta asti seurojen klubivuoroa, jossa halliyhtiö antaa todella edullisesti ja joustavasti seuroille mahdollisuuden ylläpitää edes minimitason seuratoimintaa pääkaupunkiseudulla.

Seuraava kommentti ihan vaan omalla nimellä:

Minusta olisi tosi mukavaan, että tällaisia keskustelunavauksia

a) esitettäisiin omalla nimellä

b) kerrottaisiin sitten myös se oma kanta asiaan, jos kerran keskustelua peräänkuulutetaan.

-Markus Sipilä

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.