Kausi 05-06 ja ulkomaan turnaukset

1 post / 0 new
curling_admin
Kausi 05-06 ja ulkomaan turnaukset

Tämä viestiketju on siirretty curling.fi:n vanhalta foorumilta. Viestissä olevat linkit saattavat olla rikki.

Ketjun aloitti nimimerkki: Teme

Tästä se sitten lähtee tämäkin talvi :D Kohta nokka kohti Sveitsiä ja Baden Mastersia.

Tuo olis vuorossa nyt ja kahden viikon päästä Weber Oslo Cup.

http://www.ccbadenregio.ch/turniere/baden-masters05/

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(09/12/05 13:34:03)

suht nimekkäänolonen turnee näytti olevan  :) eipä siin... CCMF lähtee unacur lerssien kanssa vallottamaan ens vkonloppuna tsekinmaata kolibriscuppiin...odotettavissa hyvät olosuhteet, muutamat kovat jengit (kaks mainittu jo ;) ), vilkasta yöelämää ja halpaa kaliaa. Voiko turnaukselta muuta oikeestaan edes odottaa?  ::)

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(09/12/05 15:40:30)

Stemiä Stekkeihin ;D Tuollakin oli yksi porukka sieltä. Ei oltu ennen nähty, mutta näytti niillä peli kulkevan, eli ihan vastaantulijoita ei ole sielläkään tiedossa.

Joo, turnaus oli kovatasoinen, mutta hyvä avaus kaudelle. Peli oli sitä mitä parin treenin jälkeen odottaa saattaa. Hallissa oli ollut jäät läpi kesän ja oli kyllä hyvässä kunnossa. Luisto ainakin alkuun n. 26 sekkaa.

Kahden viikon päästä vuorossa Oslo, mutta odottellaan sitä ennen pokaaleja kotiin tuolta Colibriksesta. Onko tulokset jossakin tarjolla?

Vastaus nimimerkiltä: Honxu

(09/13/05 10:22:29)

Joo, Unat lähtee historiansa ensimmäiseen ulkomaanturneeseen, jossa ensimmäinen haaste lienee pysyä Mummofutiksen tahdissa yöelämässä :) Pelit alkaa meillä torstai-iltana tsekkien Vierumäeltä tuttua joukkuetta vastaan. Mummofutis taas pääsee perjantaiaamuna ryöpyttämään A-sarjaan noussutta Irkkupoppoota.

Turnauksen kotisivu on täällä
http://www.kolibris.cz/kolibrisCup/EN2005info.htm

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(09/13/05 13:30:31)

Kaavio näyttää todella mielenkiintoiselta. Jos oikein ymmärsin, niin lohkossa on kuusi joukkuetta, mutta ensin pelataan kahta vastaan ja sitten sijoituksen perusteella kolmatta vastaan.

Tämän jälkeen joukkueet jaetaan sijoitusten perusteella ja aloitetaan loppupelit. Ja niissäkin viivoja tuntui menevän vähän joka suuntaan ;D

Ei muuta kuin loppuun asti yrittämistä, sill kivipisteilläkin näytti olevan merkitystä. Mummojen pitäisi olla tässä vahvoilla ;) Ja muistakaa, että mitä kovempaa, sitä enemmän vaihtoehtoja...

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(09/13/05 13:52:48)

...ja tää versio on kuitenki helpotettu systeemi siitä, mikä prahassa oli kun siellä keväällä käytiin. Sillon pelailtiin tota tsekkien omaa omituista lohkojuttua loppuun asti ja aina kiekan jälkeen tietty määrä jengei tippu ja lohkoi yhisteltiin...eli kun alussa pelattiin tsekkien junnumaajoukkuetta ja turnauksen kakkoseks tullutta sveitsin jengiä vastaan ni oli ihan turha venailla muuta ku tippumista ;) tosin toi kivipistesääntö on kyl viel oudompi...ei voi pelaa mummocurlingia  >:(

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(09/20/05 09:23:07)

No ??? ??? Mites kävi. Noilla sivuilla ei päivityksiä vielä näy.

Vastaus nimimerkiltä: Honxu

(09/20/05 11:42:05)

No paikallisten jengien taso yllätti ainakin meidät, mutta sen verran pidettiin yllä suomalaista 2000-luvun curlingperinnettä, että skottijoukkueille ei hävitä. Muuten tulikin sitten takkiin hyviltä tsekkijoukkueilta ihan ok pelillä ja keskinkertaisilta latvialaisilta huonolla pelillä. Oli muuten jännä pelisysteemi, pudottiin ylemmästä loppusarjasta yhdellä vähemmän voitetulla päällä >:(

Mummofutiksen saldo oli paljon parempi, mutta suurempi glooria tais kariutua tappioon norskeille (jonka maajoukkue tietysti kuittaa Oslossa).

Sen verran pitää mainostaa, että olosuhteet Prahassa oli aivan huikeat. Jäissä ei ollut juurikaan valittamista, ja hallin muut fasiliteetit olivat aivan viimeisen päälle. Kyllä tekis suomalaiselle curlingkulttuurillekin hyvää jos pääsisi nielemään tappionsa istumalla vastustajien kanssa hallin ravintolassa juomalla heidän tarjoamaansa juomaa.

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(09/20/05 13:19:30)

Juu, ihan totta haastelee honxu. Kaikki oheishärdelli kisojen ympärillä toimi ja pikkuasioista pidettiin huolta. Mummiksen pelistä ei sen kummempaa kerrottavaa jäänyt; Muurisen Antin sanoin "Ei hävitty kenellekään kenelle ei olis pitänykin hävitä!" 5 voittoa 2 tappiota ja seittemäs sija on sekin ihan ok...Irkut (Wilson) ja turskat (Snaröen) olis ollu voitettavissakin, vaikkakin rutiinitasoltaan meitä kovempia olivat.

Kaikin puolin muuten turnauksesta jäi loistava olo ja nautittavaa riitti! Toivotaan, että paikallisia saataisiin houkuteltua nyt hieman tännekinpäin esim. Bonspieliin...

jk: snaröen = team Broen

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(09/22/05 12:48:36)

Ja tänään olis suuntana Oslo. Paikalla kohtalaisen tasokas kööri joukkueita. Pelit on näköjään jo alkaneet. Meillä eka peli illalla. Viiden joukkueen lohko ja kaksi parasta jatkoon.

http://www.curling.no/index.php?kat_id=70&art_id=650

Katselin joukkueita ja taitaa olla kaikki Euroopan olympialaisiin lähtevät porukat ja EM-kisojen A-sarjan porukoista puuttuu Irlanti.

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(09/26/05 12:11:53)

Kolme voittoa ja yksi tappio. Alkusarjan jälkeen oltiin tasoissa Pejan ja Kappin kanssa ja heiteltiin t-heitot.

Jos voi huonosti käydä, niin nyt kävi. Hävittiin Pejalle kymmenisen senttiä ja Kappille sentti. Eihän siinä mitään muuten, mutta koko matkan harjalla saatiin yksi heitto juuri ja juuri pesään, mutta potkittiin kivi pois ennen kuin se oli mitattu. Olis ollut sen pari senttiä pesässä helposti ja pelitkin olis jatkunu...

Mutta ei sitten tällä kertaa. Parin viikon päästä swiss cup ja siellä uutta matoa koukkuun ;D

Vastaus nimimerkiltä: Honxu

(09/27/05 08:31:56)

Katselinkin tuloksia ja ihmettelin miten noin monen voiton jälkeen voi olla ulkona loppupeleistä. Mutta hyvä on teillä taktiikka, kaikki huono tuuri kannattaa käyttää loppuun ennen Torinoa ;D

Kilpailuvaliokunnan jäsenenä pisti silmään jälleen uusi esimerkki t-heittojen soveltuvuudesta tärkeiden asioiden ratkaisuun. Uskoisin että SM-karsinnoissa ei heitetä t-heittoja, ainakin jos se minusta on kiinni.

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(10/05/05 16:00:08)

Seuraava ulkomainen turnee mihin Suomalaisia osallistuu on ilmeisestikin tuo etelänaapurimme ensimmäinen kansainvälinen turnaus Tallinn Cup ´05...aika liuta kotimaisia jengejä sinne näytti olevan lähdössä...

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(10/06/05 12:56:19)

Ei tullut katsottua, että milloin se on, mutta me matkataan tänään Baseliin. Swisscup alkaa aamulla ja tulokset löytyy jostakin tän linkin alta

http://www.swisscupbasel.ch/

Ihan hyvä kattaus joukkueita taas mukana

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(10/06/05 16:34:11)

kovia nimiä taasen...Toi tsekkiläinen David Sik:n jengi on samainen joka voitti kuukaus sitte tän Prahan turneen, johon osallistuttiin, mukava jengi joka pelaa sellasta huomaamatonta peliä   8)
Tallinn Cup pelataan 14-15 pvä eli viikon päästä... muistaakseni peräti viitisen jengiä Suomesta on osallistumassa!
 Niin ja onnea taas kisoihin! Ekaks näytti tulevan joku paikallinen joukkue vastaan, mutta seuraavaks jo tuttu Italian häröpallo...pankaahan makarooneille Frutti Di Mare väärään kurkkuun ;D

Vastaus nimimerkiltä: Jani

(10/07/05 11:23:17)

hyvin näytti turnee lähtevän liikkeelle. Sen verran tarttee sanoa että makeat sivut on sveitsiläiset saanu aikaan. Oikeen vaivaa nähty, ehkä jopa 5 minuuttia. Noh, tommosia kakkosluokan joukkueitahan tuolla vaan onkin mukana  ;)

Vastaus nimimerkiltä: Steam

(10/07/05 12:13:30)

onneks sentään Finnair hoiti harjat perille toisin ku eräänki kerran ;P *krhm*  ;D

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(10/08/05 19:20:58)

Melkein joka kerta on finskiltä harjat tullu perille, ei tosin ehjänä aina... ;D

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(10/10/05 08:30:32)

Tulihan taas pelattua Sveitsissä. Kaksi ekaa voitettiin ja Kappia vastaankin oli voitto omissa käsissä. Lauantaiaamu alkoi kyllä taas siihen tyyliin, että ei ihan mielikuvitus riitä keksimään, mitä seuraavassa turnauksessa tapahtuu.

Peli Trulsenia vastaan kahdeksalta ja kyyti oli sovittu hotellille 7.15 ja tultiin aamupalalta ulos alle viisi minuuttia myöhässä. No, kyytiä ei näy missään. Soitan järjestäjille, jotka toteavat, että kymmenen minuutin päästä tulee kyyti. Hyvä homma, vielä ehditään. Odotetaan vartti ja soitetaan uudestaan. Nyt ei kuulemma mene enää kuin viiisi minuuttia. Seuraavaan soittoon tulee punaista luuria ja kello alkaa olemaan jo kahdeksan. Kun puhelimeen viimein vastataan, niin äijä sanoo, että ottakaa taksi.

Näinhän me tehdään ja tullaan hallilla 40 minuuttia myöhässä. Ja taululla lukee 6-0 ja vastustaja pelailee keskenään jäällä. Ja heilläkin oli tieto, että odotetaan kyytiä, koska soitimme heille.

Alkaa kohtalaiset turpakäräjät ja kun viimein puheluihin vastannut kaveri saapuu hallille, hän toteaa, että yritti kyllä saada meille kyydin, mutta "s  hit happens" ??? ??? Ja onhan teillä vielä mahdollisuus, kun voitatte seuraavan pelin ???

Että näin Sveitsissä hoidetaan asioita >:( Se oli sitten luovutusvoitto ja c-sarjaan, jossa vastaan tuli Stöckli heti perään. Kasaa siinä sitten itsesi. Ei kasattu ja pataan tuli. Varmuuden vuoksi unohtivat vielä nipata tuon pelin radan. Meni molemmilla jokunen pää, että päästiin luistoon kiinni.

Seppo Räty totesi jotakin Saksasta ja tekisi mieli sanoa samaa Sveitsistä. Mutta onhan siellä hyvin järjestettyjä turnauksiakin. Jatkossa pitää vain olla luottamatta niiden järjestäjiin.

Vastaus nimimerkiltä: Steam

(10/11/05 17:15:09)

vahvalla pohjalla tuntuu olevan. Sveitsiläisille :angry: :finger: :angry:  >:(

saksalle :tuoppi:

Vastaus nimimerkiltä: Kikka

(10/15/05 18:54:09)

Huomenna olisi sitten lähtö Andorraan Mixed EM:iin!! Mitali mennään tietenkin hakemaan :P ja ke lienee tärkein RR-päivä (vastassa Ruotsi ja Sveitsi). Toivottavasti tiimin miespuoleiset jäsenet eivät ole pilanneet heittoaan liialla treenillä  :D . Tiinan kanssa päätimme vetäistä kisat suht kylmiltään eli parit treenit alla.

Tuolta voitte vilkuilla tuloksia/peliaikataulua: http://ecf-web.org/andorra2005.html . Tulokset saattaa löytyä myös curlit:in sivuilta?

Toivottavasti kuskimme Tiina/Make tietävät missä itse pelipaikka on?? Itse olen luottanut siihen, että kaikki tiet vievät areenalle  :-/

Kiviä ei tällä reissulla potkita! Jotain muuta saatetaan sen sijaan keksiä  :o

Vastaus nimimerkiltä: Make

(10/16/05 12:04:32)

Tere Tallinast!

Mul on peävalu. Ma ei jaksa kirjuttaa mitte rapordi, aga olimma kuuel soomalaisel joukkueel täal Tallinnas turniiris.

Soome tiimid oli sellasel positsoonil.

1. Ryttylän Visa
2. Mummofutis
3. MC-Curling
6. Ladonlukku (Perkiö & co)
7. Kivittäjät
8. Otaniemen Jyllääjät

Vastaus nimimerkiltä: peter

(10/17/05 11:38:41)

Make kertoikin jo tulokset Tallinnasta. Kivittäjillä pelit meni hyvin. Ensin kaatui Latvialainen naisjoukkue selvästi, sen jälkeen Ladonlukkoa vastaan pelattiin hyvä peli. Johdettiin ennen viimeistä päätä 2:lla, mutta... tasan. Sitten voitettiin hieman nihkeällä pelillä Virolaisjoukkue päivän päätteeksi ja selvittiin 12 parhaan joukoon. Aamulla oli vastassa Latvian miesjoukkue. Peli oli tasaista ja oltiin taas kahden johdossa  ennen viimeistä päätä ja yllätys, yllätys... taas tasan. Viimeisessä pelissä tuskailimme huonojen kivien kanssa koko ottelun ja M-Curling otti selkeän voiton. Järjestelyt olivat Tallinnassa erinomaiset. Jää oli hyvä, palkintojen jako ja palkinnot fanfaareineen hienot.

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(10/18/05 16:00:53)

Oli kyllä asiallinen turnaus kaikinpuolin! Hieno kokemus ja jopa banqetti oli hoidettu todella todella hyvin!! Eikä RyVi:n piikittelyäkään varmasti montaakaan vuosikymmentä tarvii kuunnella... ;D

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(10/19/05 15:08:01)

Jeah, eli tulipahan lykättyä uusi threadi tonne arvokisojen joukkoon koskien Mixed EM:iä. Hieman hitaasti tulevat tulokset tonne nettisivuille, mutta eiköhän sieltä kohta taas kuulu... vielä kiinnostais nähdä jostain joukkueiden kokoonpanoja, jotta pääsis "tosissaan" spekuloimaan 8)

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(10/24/05 15:55:51)

Nonnih, nyt se sitten alkaa vihdoin meilläkin tuo ulkomaan kilpakausi - Sumpan Open!

Messissä Tomi, Jupe, JeBa ja Timo. Lisäksi tietääkseni Jussi UPN joukkueineen (ketkä lähtee?)

Teme ja boijjaat läksii johonkin slamiin, oisko puolentoista viikon kuluttua pelattava The National, Port Hawkesbury/ Nova Scotia ???

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(10/25/05 08:59:12)

Jees, lähdetään viikon päästä tuonne Kanataan. Ja viime viikonloppuna oli muut poijjaat kokoonpanolla Jasu, Jani, Kauko, Wille Bundissa ja matka katkesi vasta puolivälierissä Pat Ryania vastaan ;D

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(10/25/05 14:54:13)

Joo ja näköjään aika tiukasti vielä tullutkin pataan eli ilmeisen  (vai näennäisen =) tiukkaa ollut... hyvin pelattu joka tapauksessa! Pienen vilkaisun kun luo tuonne osallistujalistaan, niin ei voi muuta kuin todeta että olihan taas turnaus! :o

P.S. Poiminto Bundin Guestbookista ;D
Quote:

scorekeeper
Soupy Campbell (scorekeeper)

Have a problem. Have just recieved that Markku Uusipaavalniemi has won the European Mixed Championship Saturday. How can he be in 2 places at the same time. Soupy

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(10/29/05 11:48:18)

Terveiset Stokiksesta!!

Halukkaille tarjolla SumpanOpenia videostriiminä selostuksien kera:www.curlingkanalen.se

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(10/31/05 13:41:34)

Nonnih nyt ollaan sitten jo takaisin duunissa ja palkintorahat taskussa ;) Päästiin omillemme kohtalaisten T-heittojen ansiosta, kun vikalla pelikierroksella Erkisson otti ja hävisi yllättäen kisajärjestäjän, Fredrik Juliuksen joukkueelle.

Hyvä näin, vaikka aamupelissä tulikin pataan Karlstadin junnuporukalta, joka oli lopulta voittaa koko turnauksen... meidän jengin tappiot tulivat siis molempia finalisteja vastaan ja turnauksen ekassa pelissä Erikssonia vastaan (Pejan joukkueen vakiovaramies, Anders Kraupp pelovvaa kolmosena kyseiessä joukkueessa). Hyvä meininki, ensi vuonna uudestaan!

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(10/31/05 15:15:03)

Hieno homma, että pelit venyi kuitenkin sunnuntaille ;D

Meillä olis aamulla lähtö rapakon taakse. Pelit alkavat meidän osalta paikallista aikaa torstaina ja vastassa on joku Kevin. Sukunimi taisi olla Martin :D

Vastaus nimimerkiltä: katjuska

(11/14/05 17:40:52)

Aika kova taso taisi Kanatassa taas olla. Juttelin skottikoutsin kanssa European Mastersissa ja sanoi, että ei top kympissä paljon eurooppalaisia tarvinnut katsella.
Masters oli Danderydin uudessa 8-rataisessa hallissa eikä kyllä ollut yhtään pöllömpi paikka. Sopiva ajomatkakin monesta edullisesta majotuspaikasta ja olosuhteet kohdillaan. Suosittelen. Vissiinkin Euroopan suurin halli tätä nykyä.
Yhtään kertaa ei meitäkään tämmöisten kekkereiden ensikertalaisia teurastettu jäälle, vaikka voitot jäikin uupumaan. Hyvä fiilis tiukoista peleistä ja mainio tapa valmistautua EM:iin. Rhona Martiniakin johdettiin 7-4 kolmen tytön voimin kuuden pään jälkeen, vaikka sitten onnistuttiinkin vielä häviämään... :( Nyt voi kuitenkin sanoa, että melkein voitettiin se sakki, joka sitten hoiti kotiin koko roskan.  :)

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(11/17/05 09:54:33)

Jeps. Tänään olis lähtö jälleen Sveitsiin ja Luzerniin. Ohessa linkki turnauksen kotisivuille, josta pitäisi löytyä tuloksia turnauksen aikana.

http://wcte.curling-luzern.ch/

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(11/17/05 16:14:23)

hirveetä tahtia jätkät takoo ulkomaanturnauksia!  Eikä ihan nimettömiä  ;)

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(11/20/05 14:52:42)

Hyvähyvähyvä poijjaat!! Finaalipaikka näkyy irronneen... tätä kirjoittaessa ei vielä tiedossa kuka vastaan asettuu, mutta ei kait sillä  niin väliä ;D

Hyvältä näyttää nousukunto kohti helmikuuta..

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(11/20/05 21:04:38)

Näköjään oli Schwaller liian kova vastus tällä kertaa finaalissa... melko tiukka peliaikataulu, taitaa pari välipäivää tulla tarpeeseen ennen ensi viikonlopun SM-kisoja 8)

Eniweis hieno turnajainen, ei kasva puussa WCT-E:n finaalipaikat ei!!

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(11/21/05 12:45:44)

Joo, mentiin pisimmällä mahdollisella kaavalla finaaliin. Perjantaina kolme peliä, lauantaina neljä ja sitten sunnuntaina vielä kolme. Lauantain aikataulut venyivät niin, että meidän viimeinen peli loppui puoli yhden pintaan yöllä ja sunnuntaina aloitettiin kahdeksalta jo puolivälierä ;D

Finaalissa Schwaller sai heti alkuun kolme pinnaa aivan suojaa hiponeella heitolla ekassa päässä ja toisessa päässä antoi melkein kaksi omalla viimeisellään. Tällä kertaa heillä kuitenkin onnistui kaikki ja tulos oli aika selvä. Tosin oli pikkaisen sekä kroppa että yläkoppa jo väsynyt.