Mixed SM

1 post / 0 new
curling_admin
Mixed SM

Tämä viestiketju on siirretty curling.fi:n vanhalta foorumilta. Viestissä olevat linkit saattavat olla rikki.

Ketjun aloitti nimimerkki: opliboy

Moro!

Mitäs pelaajat piti tästä Mixed SM kisasta? Itse paikan päällä käyneenä homma näytti oikein rennolta. Eikö sen pidä sellaista ollakkin. Fiilis oli vähän kuin Bonspielissä. Kukaan ei todellisuudessa puristanut harjanvartta ihan tosissaan, vaikkakin pelattiin Suomen mestaruudesta. Tälläisiä turnauksia saisi olla enemmän. Miksei myös muunlaisiakin turnauksia, esim perhejoukkue.
Oli kiva nähdä uusia naamoja kentällä. Miksei esim SM-cuppiin voisi laittaa oma sarjansa mixed joukkueille, kun ei sillä enään taida olla kovin kilpailullista merkitystä - tulis varmaan enemmän joukkueita siihenkin tapahtumaan.

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(03/02/05 09:01:44)

...ja mä menin hölmönä harjaamaan niin täysiä ku osas/vaan jakso...no voi perce :-/

Vastaus nimimerkiltä: opliboy

(03/02/05 11:33:24)

Niin, on se niin väärin.
Olisi kai pitänyt olla säännöissä ettei saa ihan täysii harjata. Olis voinu pitää sellaset harjaustestit ennen kisoja, missä katsotaan kunkin pelaajan harjaus voimakkuus täysillä ja sit kisoissa tehdä "ratsioita" ettei vaan harjaa täysii, ;) ;) ;)

Mutta ihan asiaakin: kun näki ihmisten pelaavan ja nauravan ja hymyilevän, niin ajattelin, että tälläistä tämänkin harrastuksen pitäisi olla.
Tosin olosuhteet voisivat olla hiukkasen paremmat.
Olisi kiva seurata pelejä yläkerran baarista, mutta eiköhän se jonain vuonna toteudu.

Vastaus nimimerkiltä: Steam

(03/02/05 14:38:08)

mä ainakin käytin ns. "mummisharjausta" eli irvistin ja näytin siltä että olisin painanu täysiä, mutta todellisuudessa pyyhin vaan roskia pois jäältä. Sain viikonloppuna harjoteltua tuon todella jäätävään kuntoon niin osaan sitten tulevaisuudessa "feikata" kun oikeesti pitäis tosissaan harjaa...

Vastaus nimimerkiltä: Honxu

(03/02/05 15:26:11)

Samaa mieltä, oli tosi hauska ja rento turnaus verrattuna mihinkään muuhun turnaukseen vähään aikaan. Tuntui ettei joukkueet pelänneet häviämistä ja ainakin meidän peleissä tuli kunnon härpäkkäpäitä ja sen seurauksena runsasmaalisia pelejä. Tästä pitää ehdottomasti saada tapa.

Olikohan SM-arvo pelottanut enimmät aloittelijat pois? Musta siellä olis ollut tilaa useammallekin porukalle joka ei pelaa SM tai divaritasolla. Ensi vuonna sitten kaikki rohkeasti mukaan.

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(03/02/05 21:31:47)

Olihan tosiaan ihan hauskaa ja erilaista. Tuli opittua uutta curlingistakin (mm. taipuvat merkit ;D). Honxun kanssa samoilla linjoilla, että varmaan SM-arvo karkoitti osan pelaajista. Toivottavasti ensi vuonna joukkuemäärä kasvaa ja saadaan uusia pelaajia mukaan.

Vastaus nimimerkiltä: peter

(03/03/05 11:40:15)

Laitanpa minäkin kommenttini, kun kerran joukkueemme oli ensi kertaa mukana arvokisoissa. Kovassa seurassa oltiin ja etukäteen ajattelin, että jos pari peliä pääsisi pelaamaan edes loppuun asti (ihme kyllä päästiinkin), niin hyvä. Itse oletin, että mukaan olisi mahtunut muutama muukin joukkue, jolla olisi hieman vähemmän kokemusta (meidän joukkue pelannut vajaa puolivuotta). Muuten kisoissa oli ihan mukavaa, tapasi uusia ihmisiä, sai kokemusta ja näki vierestä, kuinka curlingia oikeasti pelataan. Toivottavasti ensi vuonna uskaltautuu enemmän joukkueita mukaan, jotta mekin uskaltaudumme.
p.s. voitettiin sentään arvonnat 3-2

Vastaus nimimerkiltä: Kikka

(03/03/05 14:48:40)

Hienoa Teme, että jo tässä vaiheessa uraasi sinulle selvisi eräs curlingin perusjutuista: suorat merkit ja taipuvat merkit  :P .  Ja että "normaali poisto" on ihan fiiliskysymys: 8s - 10.5s .

Jaahans - Prahan kone odottaa! Eikun palkintorahoja hakemaan : http://trophy.leticikameny.com/

Vastaus nimimerkiltä: Gia

(03/17/05 22:19:02)

Harmitti ihan kauheesti ettei päässyt mukaan lenssun takia pelaamaan tuonne. Kuulemma joukkuekin oli menestynyt oikein mainiosti. Menestys oiskin luultavasti ollut paljon heikompi jos oisin ollut terveenä. ;-)

-G-

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(09/22/05 13:20:24)

Terve!

Kyselty meilillä, mutta kysytään nyt täälläkin. Eli löytyykö keneltäkään valokuvia tuolta mixed turnauksesta? Lähinnä jos palkintojenjaon aikaan olisi joku napannut kuvia, niin tarvittaisiin yksi kuva tuonne EM-kisoihin.