Joensuun halli?

1 post / 0 new
curling_admin
Joensuun halli?

Tämä viestiketju on siirretty curling.fi:n vanhalta foorumilta. Viestissä olevat linkit saattavat olla rikki.

Ketjun aloitti nimimerkki: aku

Mitenkäs etenee Joensuun uuden hallin suunnitelmat/rakennus? Joko kohta aletaan rakentamaan entisen (lumen painosta romahtaneen) hallin korvaajaa, jotta se saadaan ensi talveksi käytöön?

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(11/20/02 12:56:48)

Nyt juurikin ennenkuin Akun alkuperäisestä viestistä on kulunut kokonainen puoli vuotta haluaisin esittää saman kysymyksen uudestaan: Siis miten Joensuussa halliprojektin kanssa menee?

Vastaus nimimerkiltä: ox05

(11/20/02 17:48:28)

Joensuussa alkaa hallin hallinrakennus minä hetkenä hyvänsä. Kaikki on periaatteessa valmista ja kuoppa kaivetaan heti, kun tiedetään pvm milloin hallin pystytys urakoijan osalta alkaa ( vko 49  - ? ) Olemme sikäli aiataulussa, että tammikuussa on vielä mahdollisuus päästä jäälle täälläkin  :) Tänäkin vuonna paikallissarjat pelataan!

Mika

Vastaus nimimerkiltä: rkolkki

(03/25/03 11:39:18)

Nyt alkaa halli olla jäitä vaille pelikunnossa... lattioita tosin vielä naputellaan ;). Pelejä pelaillaan vielä huhtikuussa!

Vastaus nimimerkiltä: aku

(04/18/03 18:53:09)

Miltäs on uusi jää vaikuttanut näin ensialkuun?

Vastaus nimimerkiltä: Kikka

(04/22/03 19:29:36)

Me kävimme "koeponnistamassa" Joensuun hallin reilu viikko sitten. Hallissa oli melko kylmä ja tästä johtuen luisto oli määrikselle 2.60s-2.70s eli melko nihkeä. Pelasimme vain 2-radalla, mutta se tuntui ainakin yllättävän tasaiselta siihen nähden, ettei jään tekoon ole ilmeisesti tuhlattu liikaa aikaa.

Pelasimme Joen Flickoja vastaa näytösottelun, jota oli todistamassa SusirajaTV (ihan totta - siellä on sen niminen paikallis-tv) ja muutamia kymmeniä katsojia. Lisäksi avajaiset saivat hyvin tilaa Karjalaisessa, joten Mika (?) on hoitanut PR-asiat mallikkaasti. Olihan kaupungin silmäätekeville järjestetty oikein kokkaritkin!