Längelmäkihalliin Curling mahdollisuus

2 posts / 0 new
Viimeinen viesti
peltolam
Längelmäkihalliin Curling mahdollisuus
Längelmäellä (Tampereen ja Jyväskylän puolessavälissä) sijaitsevaan Längelmäkihalliin on tehty 2 Curling rataa, kivisarjoja kuitenkin vain 1. Hallista on mahdollisuus saada kohtuullisen hyvin aikoja myös Curling käyttöön. Asiasta saa lisätietoa: Markku Peltola (markku [dot] peltola [at] artemis [dot] fi) tai jäähallin kotisivujen kalenterista (http://www.langelmakihalli.com/?cat=6).
larry

Halusin tietää mikä on minun taka-pihalla ja kävin katsomaan Längelmäki Hallin. Heidän ratkaisunsa on, mielestäni, esimerkillinen muille.

Molemmat radat ovat sivussa, silti ei kovin lähellä kentän reunan (jää on usein nouseva aivan laidan viereen). Yli puoli kenttä voidaan käyttää vapaa luistelua varten samanaikaisesti curling kanssa. Sekä curling välineet, että luistelijat pääsevät omalla puolella kenttään helposti. Kun puhutaan kentän kokonais kuormitusta, Längelmäki halli on paras esimerkki mikä olen löytänyt tähän asti.                                                 

Päin vastainen esimerkki löytyy: on kahdet jääkiekko kentät rinnakkain. Molemmissa on maalattu kahdet radat aivan keskellä eli on vain "joko / tai" toimintaa mahdollista. Myös, ei voi järjestää kilpailut tai suuremmat laji esittelyt koska radat ovat laitettu eri kaukalossa. Mikä olisivat mahdollisuudet jos kaikki neljät radat olisivat edes samalla kaukalossa?

Lyhyesti: tehokkuutta kentän käytössä voidaan saavuttaa kun vain ottaa pituisen vaivaa etukäteen suunnittelussa. Toivon, että tulevat jäähallin omistajat, joka harkitsevat curling jääkiekon kaukalossa, ottavat ensin yhdeydet Längelmäki Halliin. Siinä on porukka jolla aivo toimintaa on varsin vilkas.

Larry