Uusi kausi ja uudet kujeet

Teksti: 
Jermu Pöllänen
Juttutyyppi: 
Curlinglehden numero: 

Taas olisi uusi curlingkausi alkamaisillaan ja ilmassa on jälleen varovaisen optimistista odotusta: "josko se peli tänä vuonna kulkisi paremmin kuin koskaan...", "näinköhän sitä saisi seuran jäsenmäärän tänä vuonna voimakkaaseen kasvuun", "joko se olisi Suomen vuoro tällä kertaa voittaa maailmanmestaruus" jne.

Tällä kertaa uuden kauden kynnyksellä puhaltavat myös muutoksen tuulet. Suomen curlingliiton hallituksen kokoonpanossa nähdään tulevalla kaudella useita uusia kasvoja ja lehtemmekin toimituksen tehtävänjakoa on uusittu.

Uudistusten myötä allekirjoittanut voi ylpeänä todeta liittyneensä kunniakkaaseen ja harvalukuiseen Suomen curlinglehden päätoimittajien joukkoon. Päätoimittajan suurten saappaiden kokoa on pyritty kutistamaan sopivammaksi tällaiselle pienijalkaisellekin jakamalla vastuuta toimittajakunnan keskuudessa. Suurkiitos kuuluu Teille kaikille, jotka toimitte aktiivisesti lehden toimittamiseksi ja teette tästä työstä miellyttävän - ylipäätään mahdollisen!

Kiitokset ovat paikallaan luonnollisesti myös Pertulle, joka on viimeisten parin vuoden aikana jaksanut uurastaa päätoimittajan tehtävissä pelimatkojen, työkiireiden sekä perheen perustamisen lomassa ja on lupautunut myös jatkamaan toimituksessamme muissa tehtävissä.

Muutoksen tielle lähdettyämme päätimme siirtyä samalla neljän numeron vuosirytmiin, joten jatkossa luettavaa riittää. Suurena haasteena on pitää juttujen taso korkeana ja varmistaa että lehden sisällöllä on tarjottavaa niin vasta-alkajille kuin hieman pidemmällekin harrastuksessa ehtineille.

Urheilullista curlingkautta kaikille!