sm-sarja-2011-2012

Kausteen curlingdynastialle jälleen SM-kultaa

Finnish

Oona Kausteen joukkue onnistui uusimaan curlingin naisten Suomen mestaruuden. Mestaruustaisto venyi uusintaotteluille, joissa Kauste voitti Anne Malmin joukkueen otteluvoitoin 2-1. Oona Kauste lunasti joukkueellen samalla edustuspaikan joulukuun EM-kilpailuihin, joissa Oonan isoveli Aku Kauste kipparoi Suomen miesjoukkuetta. Kausteen curlingperheen vanhemmat Timo ja Kirsti Kauste joukkueineen edustavat Suomea viikonloppuna alkavissa seniorien MM-kilpailuissa Tanskassa.

Naisten Suomen mestaruus ratkeaa maanantaina 9.4.

Finnish

Naiset pelasivat perjantai-iltana ensimmäisen tiebreakin Suomen mestaruudesta, jossa Oona Kausteen joukkue voitti Anne Malmin joukkueen lukemin 12-2. Malmi tasoitti paras kolmesta -menetelmällä pelattavan uusintasarjan sunnuntaina lukemin 10-9. Kolmas ja ratkaiseva uusintaottelu pelataan maanantaina 9.4. klo 17:00.

Miesten curlingkulta Aku Kausteelle, naisten ratkaisu uusintapeleihin

Finnish

Aku Kausteen curlingjoukkue on voittanut ylivoimaisesti curlingin Suomen mestaruuden. Joukkue dominoi kauden mittaan tutuksi käyneellä rautaisella otteella Kisakallion päätösviikonlopun ja venytti voittoputkensa peräti 15 ottelun mittaiseksi. Naisten sarjassa Oona Kausteen joukkue onnistui kirimään Anne Malmin joukkueen rinnalle ja edessä on mestaruuden ratkaisevat uusintapelit.

Aku Kausteen joukkue Suomen mestariksi kaudella 2011-2012

Finnish

Aku Kausteen curlingjoukkue voitti Suomen mestaruuden kaudella 2011-2012. Joukkue varmisti mestaruutensa perjantaina pelatussa ottelussa Tomi Rantamäkeä vastaan. Kausteen joukkue voitti mestaruuden ratkaisseen ottelun selvästi numeroin 9-1. Ottelu kesti ainoastaan kuusi päätä.

Curlingmestaruudet ratkaistaan Kisakalliossa - katso pelit livenä Curlingkanavalta

Finnish

Curlingin SM-mitalit jaetaan lauantai-iltana Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. Aku Kausteen joukkue on miesten sarjakärjessä hyvissä asemissa kaksi voittoa Tomi Rantamäkeä edellä, kun jäljellä on kuusi pelikierrosta. Myös naisten sarjassa kärkikaksikon erottaa toisistaan kaksi voittoa. Anne Malmin joukkue on kärjessä ja Oona Kausteen joukkue toisena. Naisilla on jäljellä viisi kierrosta.

Seeprat peittosivat leijonalauman, myös Peura mukana taistossa

Finnish

Curlingin SM-sarjassa pelattiin viimeistä edellinen peliviikonloppu Oulunkylän curlinghallissa Helsingissä. Anne Malmin hyvinkääläisjoukkue jatkoi vakuuttavia esityksiään ja on selvässä johdossa ennen kahden viikon päästä pelattavaa Kisakallion päätösviikonloppua.

Miesten ylemmässä loppusarjassa nähdään sukupolvenvaihdos, kun Iiro Sipolan kipparoimat leijonanpoikaset veivät viimeisen mitalipelipaikan Kalle Kiiskisen leijonalauman nenän edestä. Sipolan loppusarjapaikka varmistui, kun Tomi Rantamäen seepralauma peittosi Kiiskisen joukkueen jatkopäässä. Kentällä nähtiin liukastelemassa myös Peura.

Taistelu paikoista curlingin mitalipeleihin käy kuumana

Finnish

Curlingin SM-sarja jatkuu viikonloppuna Oulunkylän curlinghallissa Helsingissä, kun miesten runkosarja saadaan päätökseen. Tomi Rantamäen ja Aku Kausteen joukkueet lähtevät viikonloppuun jaetulta piikkipaikalta. Kahdessa viimeisessä ylemmän loppusarjan paikassa ovat tiukimmin kiinni Markku Uusipaavalniemen, Kalle Kiiskisen ja Iiro Sipolan joukkueet.

Naisten mestaruussarjan tilanne on Anne Malmin tiukassa komennossa, kun Oona Kausteen ja Katja Kiiskisen joukkueet ovat kahden voiton päässä Malmista. Curlingkanava näyttää pelejä suorina webbilähetyksinä heti perjantain klo 16 alkavalta kierrokselta lähtien.

Curlingmiehillä tasaista vääntöä mestaruussarjassa

Finnish

Miesten SM-curlingin pelit jatkuivat toisella pelikierroksella Vierumäellä 20.-22.1. Tomi Rantamäen ja Aku Kausteen joukkueet ovat viikonlopun seitsemän voiton ja kahden häviön jälkeen nyt tasapisteillä.  Selkeää etumatkaa ei ole kenelläkään ja takana niskaan hengittää kolmantena kolmella häviöllään viime kauden mestaruuttaan puolustava Markku Uusipaavalniemen joukkue. 

Curlingmiehet palaavat tositoimiin Vierumäellä SM-sarjassa - seuraa pelejä livenä Curlingkanavalta

Finnish

Curlingin miesten SM-sarjassa palataan tositoimiin, kun kilpailukalenterissa on edetty kauden toiseen mestaruussarjan peliviikonloppuun. Ensimmäisen peliviikonlopun jäljiltä sarjan jaetulla piikkipaikalla ovat Markku Uusipaavalniemen, Tomi Rantamäen ja Kalle Kiiskisen joukkueet, mutta vain yhden tappion päässä vaanivat Aku Kausteen ja Iiro Sipolan joukkueet.

Viikonloppuna pelataan myös miesten I-divisioonaa, jonka kärjessä porhaltaa toistaiseksi pelkkiä voittoja saalistanut Olli Rissasen joukkue. Curlingkanava näyttää viikonlopun pelejä suorina lähetyksinä perjantain klo 20 iltakierrokselta lähtien. 

Anne Malmin joukkue edelleen kärkipaikalla naisten SM-curlingissa

Finnish

Vierumäellä 13.-15.1. pelattuihin naisten Curlingin SM-sarjan otteluihin lähti Anne Malmin joukkue puhtaalla pelillä kärkipaikalta ja  jatkoi vahvoja otteitaan. Joukkue heitti ja harjasi neljä voittoa viidestä ottelusta. Malmin joukkueen saldona on sarjan toisen peliviikonlopun jälkeen nyt yhdeksän voittoa ja yksi tappio. Lähimpänä, jaetulla kakkossijalla vaanivat Oona Kausteen ja Katja Kiiskisen kipparoimat joukkueet, molemmilla saldona seitsemän voittoa ja kolme tappiota. 

Pages